Skriftstørrelse

Farsund kulturskole

Farsund kulturskole - Søknadsfrist 15.april hvert år.

Farsund Kulturskole tilbyr instrumental- og vokalundervisning tilpasset den enkeltes alder og utviklingsnivå. Undervisningen gis ukentlig og en individuell undervisningstime varer i 20 min. Det er mulig å søke om å få kjøpt ekstra undervisningstid hvis det er ønskelig. Gruppeundervisningen kan vare i 40, 60 eller 90 min. Undervisningen omfatter også elevens deltakelse i samspillgrupper, minikurs, konserter, utstillinger, forestillinger og lignende. Et viktig ledd i undervisningen er å gi elevene tilbud i å opptre for publikum. 

Det meste av undervisningen foregår på Ekko, flerbrukshuset i Farsund.  Undervisningen følger skoleåret og har de samme ferier og fridager som grunnskolen.

Søknadsskjema finner du her.

UNDERVISNINGSTILBUD

Undervisningstilbudet ved Farsund kulturskole inneholder både individuell- og gruppeundervisning. Undervisningstilbudet kan du lese mer om her.

OPPTAKSKRITERIER

Kulturskolen har som målsetting å gi alle søkere et undervisningstilbud. Hvis en av kapasitetshensyn ikke har elevplass til alle søkere i en disiplin, kan en alternativ disiplin tilbys eller det opprettes ventelister. Voksne kan også søke, men barn og unge blir prioritert.

PÅMELDING/SØKNAD

Både nye søkere og de som allerede har elevplass benytter kulturskolens elektroniske søknadsskjema som ligger på kommunens hjemmeside.
Søkere får skriftlig beskjed om de har fått elevplass i løpet av juni.

Tar du ikke imot elevplassen, må kulturskolen ha skriftlig melding om dette senest 1.august. Overholdes ikke fristen betales full semesteravgift.

BETALINGSSATSER PR. SEMESTER:

ANDRE OPPLYSNINGER

MELDING OM FRAVÆR
Undervisningstimer som går tapt p.g.a. elevens fravær erstattes ikke. Kulturskolen ønsker at det gis beskjed til lærer/kulturskolerektor om elevens fravær.

LÆRERS SYKDOM
Ved lærers sykdom prøver kulturskolen å skaffe vikar, men hvis dette ikke lykkes vil eleven få beskjed om at undervisningen utgår.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

LOV OM KULTURSKOLER

Lov om grunnskolen og den videregående opplæringen (opplæringsloven) sier det slik i § 13-6. Musikk- og kulturskoletilbod:
"Alle kommunar skal aleine eller i samarbeid med andre kommunar ha eit musikk- og kulturskoletilbod til barn og unge, organisert i tilknyting til skoleverket og kulturlivet elles."
For krav om politiattest gjelder reglene i § 10-9.

Les mer om kulturskoler på denne adressen: Kulturskolerådet

Lenke til Rammeplan for kulturskolen finner du her.

ekko2

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn