Søk - Innhold

Innbyggervarsling

Publisert . Sist endret . i kategorien Tekniske tjenester

varsling24 weblogo13

Farsund kommune har etablert løsning for innbyggervarsling.

Kommunen har tatt i bruk et varslingssystemet for at innbyggeren i et definert område kan varsles med SMS til mobiltelefon og talemelding til fasttelefon ved viktige hendelser. Tjenesten heter "Varsling24", og leveres av Fram Web AS. Systemet vil bli brukt i situasjoner i forbindelse med vannstenging, veistenging, evakuering og andre forhold som krever rask informasjon.

Viktig:

Kan vi nå deg?
Det finnes to ulike registre som benyttes for å nå deg som innbygger:

1. www.norge.no/oppdater-kontaktinformasjon I dette felles nasjonale kontaktregisteret anbefaler vi å legge inn både mobiltelefon og e-postadresse da mange henvendelser fra det offentlige vil foregå her i fremtiden. Dette på lik linje med selvangivelsen som dere kanskje er kjent med fra tidligere.
  2. www.varslemeg.no som er et tilleggsregister benytter du om du ønsker å motta varsler for en adresse som du ikke er registrert med bostedsadresse på.

Bedrifter
Bedrifter må registrere nøkkelpersoner ved å gå inn på linken www.varslemeg.no. Du kan registrere så mange nummer du vil per adresse.

pdfOfte stilte spørsmål