Søk - Innhold

farsund

Sykle til jobben honnør

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

Sykle til jobben fortsetter for fullt - og er åpen for flere.

Denne gjengen fra Bentler gjør en formidabel innsats. Laget ligger helt på topp i kommunen, men enda viktigere - bedriften har hele 53 påmeldte til aksjonen!

Benteler

Byggeskikkveileder for Farsund by - bevaring og utbedring

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

Farsund byFarsund kommune og Vest-Agder fylkeskommune har gått sammen om å utarbeide en veileder for byen. Veilederen inneholder både informasjon om byens historie, de ulike bygningene og de arkitektoniske stilene som særpreger byen og gir råd og veiledning om hvordan man best kan ta vare på bygningene.

Veilederen er også ment til å gi huseiere kunnskap om og inspiere til vern og vedlikehold av bygningene, som gjør de tradisjonsrike kystbyene til det de er.

Veilederen kan lastes ned på følgende lenke: pdfFarsundKommune_BevaringOgUtbedring_DIGITAL_Enkelside_LavOpploslig.pdf

Kystlotteriet - hent sekk - plukk søppel - vinn premier!

Søppelsamling i skjærgården

Kystlotteriet er så langt godt i gang og det er allerede levert flere tonn med søppel. Vi oppfordrer dere til å fortsette den gode innsatsen! Ved å klikke på lenken nedenfor vil du få opp et klikkbart kart med info om hvor du kan hente sekker og levere søppel.

Premier:
Lyngdal:
2 gavekort fra Lyngdal Inn og 5 bøker fra turistkontoret; tittel Oppdag Lister,- som er en inspirasjonskilde til opplevelser i nærområdet.

Kvinesdal:
Gavekort for 2 personer på søndagsbuffet på Utsikten
Gavekort på Kvinabadet. (10 ganger)

Farsund:
2 overnattinger på Lista Fyr
2 gavekort fra handelstanden i Farsund og Vanse
2 Sjørøverturer med Adella

Mer info om nasjonale premier og Kystlotteriet finner du på: http://www.kystlotteriet.no/

ADKOMST KYSTFORTET I MARKA

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

På kystfortet i Marka er det nå gjerdet for beiting rundt de tre kanonstillingene nærmest sjøen.
Publikum bes merke seg at det er passasje gjennom beiteområdet via den store porten på vestsiden mot Fuglevika .På østsiden av beiteområdet er det port i gjerdet ,følg veien mot sjøen for kommandobunkeren. Parkering på Østhasselstrand . God tur!!