Søk - Innhold
Søk - Kontakter
Skjema og dokumenter
Søk - Nettlenker
Search - JEvents
Search - ZOO

farsund

Utvalg kulturlandskap (UKL) - grunneiermøte 2018

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

logo UKLVelkommen til grunneiermøte torsdag 8. mars kl. 19 på Nordberg Fort.

Program:

  • Foredrag kl. 19 om "Matnyttige vekster - gamle medisinplanter og urter på Lista" v/Wenche Ellingsen, Penne økologiske hage.
  • Kaffe og kringle
  • Rapport om UKL-arbeidet 2017 og planer for 2018 v/Ellen Eskeland, Fylkesmannen
  • Diskusjon/samtale

Møteleder: Aud Irene Vatland, Farsund kommune

Første del av møtet, dvs foredraget og kaffepausen er åpent for alle. Resten av møtet er beregnet på grunneiere innenfor UKL-området.

arr. Arbeidsgruppa for UKL

Penne økologiske hage 1

Penne økologiske hage 2

Penne økologiske hage 3

Eiendomsskatt 2018

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

Eiendomsskatteliste og liste over eiendommer som er fritatt helt eller delvis for eiendomsskatt er utlagt til offentlig gjennomsyn ved Servicetorget i 6 uker.

Digital postgang

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

Kommunen ønsker å tilby sikker og enkel digital postgang til de som ønsker det. Derfor innfører vi nå digital post for enda flere tjenester, og fremover blir dette altså tilgjengelig for saksgangsdokumenter fra barnevernet, voksenopplæring og flyktning. Det vil si at vi sender ut brev som går til den digitale postkassen til de som har det, og som printes og sendes i post for alle andre. Dersom digitalt sendte brev ikke leses innen 2 dager, printer vi disse og sender de i post.

Mer informasjon om løsningen finner du her: https://www.norge.no/nb/om-digital-postkasse

Kommunen er allerede i gang med digital post for flere tjenester, og det er viktig for oss at alle mottakere holder sin kontaktinformasjon oppdatert. Først da blir tjenesten så god som den kan være - både for oss og for deg som bruker. Dersom du ikke registrerer en digital postkasse, så får du altså brevene fra oss i postkassen din som vanlig. Med en digital postkasse får du en sikker løsning for å motta og oppbevare viktig post digitalt, slik som brev med vedtak, helseopplysninger eller annen sensitiv informasjon. Det offentlige kan ikke bruke vanlig e-post til å sende slik informasjon.

Kommunen innfører samtidig digitalt arkiv for de nevnte tjenestene, slik at vi får en smidigere saksbehandling og enklere tilgang til det som ligger i arkivet vårt. For oss er disse to endringene en viktig digitalisering, og vi gleder oss over å at det gjør vårt tilbud til deg som innbygger og bruker enda bedre!