Søk - Innhold
Søk - Nettlenker
Search - JEvents
Search - ZOO

Velkommen til åpent møte i Loshavn

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

Sted: Loshavn bedehus

Tid: Lørdag 27. mai 2017 kl.15.30

Arrangør for møtet er Loshavn fortidsvern, Farsund kommune og prosjektet Uthavner i verdensklasse, som er et samarbeidsprosjekt mellom Aust-Agder fylkeskommune og Vest-Agder fylkeskommune.

Program:
  1. Velkommen ved Loshavn fortidsvern.
  2. Informasjon fra Farsund kommune.
  3. Presentasjon av prosjektet Uthavner i verdensklasse og litt om Fylkeskommunens arbeid knyttet til uthavner og bevaringsverdige bygg v/ Hege Martinsen og Aadne Sollid.
  4. Informasjon om kultururminnefondet og muligheten til å søke støtte til istandsetting av verneverdige bygg i privat eie v/ Einar Engen fra Norsk kulturminnefond.
  5. Informasjon om dendrokronologi (årringsdatering av tømmer for fastsetting av bygningers alder) v/ Niels Bonde fra Nasjonalmuseet i København.
  6. Spørsmål og diskusjon.

Vi ser frem til å møte dere i Loshavn 27. mai og håper mange har anledning til å komme!