Søk - Innhold
Søk - Kontakter
Skjema og dokumenter
Søk - Nettlenker
Search - JEvents
Search - ZOO

Sluttedagen arrangeres 23. oktober

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

Målet med Sluttedagen er å få dagligrøykere og dagligsnusere til å gjøre et slutteforsøk på Sluttedagen 23. oktober, og at de skal ha god kjennskap til alle hjelpetilbudene som finnes.

Tenker du på å slutte å røyke eller snuse, men har ikke satt en dato? Meld deg på Sluttedagen 23. oktober! Da har du allerede tatt det første skrittet mot å klare å slutte.

Vi håper Sluttedagen er den første av flere dager uten snus og røyk. Et fint delmål kan være å klare 28 røykfri dager. Klarer du det, har du femdoblet sjansen for å bli værende røykfri!

Meld deg gjerne på Sluttedagen selv om du tror at du bare kan klare denne ene dagen. En dag uten å røyke eller å snuse gir deg erfaring du kan ta med til neste slutteforsøk. Kjenner du andre som også tenker på å slutte? Inviter dem til arrangementet, så blir vi flere som gjør dette sammen!

Følg oss på Facebook, Slutta – din røykeslutt, for å få oppdateringer om Sluttedagen og tips før og etter dagen. Der kan du også lese om andres erfaringer med det å slutte.

Det er helt normalt å grue seg og å føle at man trenger mer motivasjon før man skal slutte å snuse og røyke. Last derfor gjerne ned Slutta-appen! Appen er en gratis personlig hjelper for deg som skal slutte med røyk eller snus.
Legg inn datoen du skal slutte og du mottar daglige motivasjonsmeldinger som hjelper deg videre. Appen beregner fra dag til dag hvor mange kroner du sparer på å være snus- og røykfri.

Appen Slutta kan lastes ned her:
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.helsedir.slutta2
App Store: https://itunes.apple.com/no/app/slutta/id573473387?l=nb&mt=8

Snakk gjerne med legen din om snus- og røykeslutt.
Les mer om røykeslutt her:
https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/royk-og-snus/snus-og-roykeslutt