Søk - Innhold
Search - ZOO

Tilknytning til offentlig avløpsnett

Publisert . Sist endret . i kategorien Prosjekter

Farsund Kommune har gjennom de siste 20 årene investert i sanering av og gjennomført oppgraderinger på avløpsnettet samt etablert nytt renseanlegg for avløpsvann for å minimalisere forurensning av vårt nærområde.

Dette betyr at man ønsker at flest mulig som har mulighet til å være tilknyttet det offentlig avløpsnettet faktisk er det, for å fange opp så mange av enkeltutslippene som mulig.

Det ble derfor i 2009 tatt initiativ til å ansette en prosjektleder til et slikt arbeid. Arbeidet med kartleggingen av tilknytninger er kommet godt i gang og de første brevene om anmodning om tilknytning til det offentlige avløpsnett ble sendt ut i begynnelsen av desember 2009. Prosjektet vil ha en varighet på ca 3 år.

Kontaktinformasjon:
Prosjektleder Bente B Berg