Søk - Innhold
Søk - Nettlenker
Search - JEvents
Search - ZOO

Høring om mål for beverforvaltningen og forskrift om jakt og fangst av bever i Farsund kommune

Publisert . Sist endret . i kategorien Høringer

På bakgrunn av ny forskrift om forvaltning av bever som trådte i kraft 15. mai i år sendes her:

• Forslag til kommunale mål for utvikling av beverstanden i Farsund kommune og
  • Vedtatt forslag til ny lokal forskrift om jakt og fangst av bever i Farsund kommune

på høring til regionale/kommunale myndigheter, foreninger, storvaldene for hort og elg, samt bevervaldene i Farsund kommune. (Se vedlegg nedenfor)

Tidligere forskrift med sin valdorganisering er utgått f.o.m. 15. mai i år. Kommunen må åpne jakt og fangst på bever etter den nye forskriften som krever at kommunen har mål for beverforvaltningen og en egen forskrift for jakt og fangst av bever.

Frist for uttalelse er 20. august 2017.

Etter høringsfristen vil eventueller innspill bli vurdert av viltnemnda før endelig mål blir vedtatt og forskrift fastsatt av kommunen. En regner med at fastsetting av forskrift og dermed åpning av jakt på bever i kommunen skjer før ordinær jaktstart 1. oktober.

Innspill kan sendes til e-post: eller Farsund kommune, postboks 100, 4552 Farsund.