Søk - Innhold
Søk - Kontakter
Skjema og dokumenter
Søk - Nettlenker
Search - JEvents
Search - ZOO

Konsert i Frelserens kirke på 1. søndag etter Påske

Sted Frelserens kirke, Farsund 
Søndag, 23. April 2017, 19:00
 
 

På søndagen etter påske, 23. april kl. 19.00 får vi i Farsund og omegn gleden av å kunne dra på konsert med orgel og trompet. Da får vi besøk av solo trompettisten i Kristiansands Symfoni Orkester Jens Forus og domorganist i Kristiansand Elsebeth Lutcherat som skal holde en festlig konsert sammen. Trompet og orgel gir sammen et flott klangbilde så det er ikke uten grund at mang en komponist har skrevet musikk for denne kombinasjonen. Og spesielt i Frelserens kirke med sitt flotte Reil-orgel og god akustikk kan man se fram og glede seg over en veldig flott opplevelse.
Jens Forus, fra Sandnes i Rogaland, har jobbet som Solotrompeter i Kristiansand Symfoniorkester siden 2009. Han er utdannet ved Norges Musikkhøgskole med blant andre Ole Edvard Antonsen som hovedlærer.
Foruten å spille i KSO, har Forus spilt med flere av landets profesjonelle orkestre, og trompeten hans er også å høre i serien om Lars Monsen "Canada på tvers".
Elsebeth Lütcherath er født og oppvokst i Danmark. Etter fullført Kirkemusikalsk Diplomeksamen ved Det jyske Musikkonservatorium i Århus, flyttet hun til Norge og har jobbet som organist i Bø i Telemark, Randaberg Sandnes, Hellemyr og har siden 2008 vært ansatt som Domkantor i Kristiansand Domkirke. Hun har mottatt flere priser og hatt konserter både i Norge og Danmark.
Siden det er gjestemusikere er det billettsalg 100 kr. ved døren. Arr.: Organist Wim Treurniet.

Forus Lutcherat


Last ned som iCal fil