Søk - Innhold
Search - ZOO

kysten er klar

Ledige stillinger i Farsund kommune

Du vil motta en bekreftelse på e-post om at din forsendelse er mottatt. Denne vil automatisk sendes til den e-postadressen du har oppgitt. Hvis slik bekreftelse ikke kommer innen 24 timer må du kontakte kommunen.

Lenke til: interne stillinger og NAV sine ledige jobber i Farsund.

Offentlig søkerliste
Vi gjør oppmerksom på at det vil bli utarbeidet en offentlig søkerliste etter at søknadsfristen er ute.
Søkere som likevel ønsker at søknaden behandles konfidensielt, bes opplyse om dette og grunngi dette grundig i søknaden.
I tilfelle vi ikke finner tilstrekkelig begrunnelse for å bli unntatt offentlighet, vil vi ta kontakt slik at søkere kan velge mellom å trekke sine søknader eller stå fram med navn på en offentlig søkerliste. Ta kontakt om du ønsker å vite mer om dette.

Rådmann - Farsund kommune

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

RÅDMANN

Vi søker deg som er en fremtidsrettet og engasjert samfunnsbygger, som gjennom aktivt lederskap motiverer og skaper handlekraft hos medarbeidere og folkevalgte for fortsatt vekst og positiv utvikling i kommunen vår. Du ser muligheter, du er 'flink med folk' og du evner å skape samhandling mellom kommunen, næringsliv og innbyggere for å gjøre Farsund kommune til et attraktivt bosted med et mangfoldig næringsliv og et rikt kulturtilbud.