Søk - Innhold
Search - ZOO

kysten er klar

Ledige stillinger i Farsund kommune

Du vil motta en bekreftelse på e-post om at din forsendelse er mottatt. Denne vil automatisk sendes til den e-postadressen du har oppgitt. Hvis slik bekreftelse ikke kommer innen 24 timer må du kontakte kommunen.

Lenke til: interne stillinger og NAV sine ledige jobber i Farsund.

Offentlig søkerliste
Vi gjør oppmerksom på at det vil bli utarbeidet en offentlig søkerliste etter at søknadsfristen er ute.
Søkere som likevel ønsker at søknaden behandles konfidensielt, bes opplyse om dette og grunngi dette grundig i søknaden.
I tilfelle vi ikke finner tilstrekkelig begrunnelse for å bli unntatt offentlighet, vil vi ta kontakt slik at søkere kan velge mellom å trekke sine søknader eller stå fram med navn på en offentlig søkerliste. Ta kontakt om du ønsker å vite mer om dette.

Vedlikeholdsarbeider - fast 100% stilling ved enhet for teknisk drift

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

Ved enhet for teknisk drift har vi ledig en fast 100 % stilling som vedlikeholdsarbeider for tiltredelse snarest mulig.

Arbeidsoppgaver vil være knyttet til drifts- og vedlikeholdsarbeid, maskinkjøring, og annet forfallende arbeid. Arbeidsoppgavene vil være på tvers av arbeidsområder/ fagfelt innen teknisk drift. Arbeidstaker kan bli pålagt deltakelse i kommunens vaktordninger (beredskaps- og brøytevakt).

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:
• Førerkort klasse B, C og/ eller T
• Maskinførerbevis
• Andre relevante sertifikater, kurs eller godkjenninger vil være en fordel

Personlige egenskaper
• Praktisk anlagt, gjerne med erfaring fra tilsvarende arbeid
• Søkere med annen relevant arbeidserfaring kan bli vurdert
• Gode samarbeidsevner og serviceinnstilling
• Evne til å arbeide selvstendig og i team

Personlig egnethet vil bli tillagt vekt.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For nærmere informasjon om stillingen kontakt enhetsleder Sten Otto Tjørve eller Øystein Hadland på telefon 38 38 20 00.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk.

Dokumentasjon på utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 02.03.17

Elektronisk søknadsskjema: