Søk - Innhold
Søk - Nettlenker
Search - JEvents
Search - ZOO

Fagkoordinator - vikariat i 100% stilling ved hjemmebaserte tjenester sone Vanse

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

FAGKOORDINATOR

Ved enhet for hjemmebaserte tjenester sone Vanse har vi ledig følgende stilling:

• Vikariat i 100 % stilling, varighet f.o.m 01.09.2017 t.o.m. 31.08.2018, med mulighet til fast ansettelse.

Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Vi kan tilby:
• Tverrfaglig samarbeid
• Kompetanseheving
• Et friskt, spenstig og motiverende arbeidsmiljø
• Gode kollegaer, og positive, dyktige medarbeidere
• Mange faglige utfordringer

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:
• Autorisasjon som sykepleier
• Videreutdanning / erfaring innen ledelse er ønskelig .
• Gyldig sertifikat på personbil
• Arbeidserfaring/ praksis fra arbeid med hjemmetjeneste er ønskelig.
• Gode kunnskaper til brukersystemet Cos doc – evt annet fagsystem.
• Fokus på ressurser hos brukere og evne til å motivere og inspirere tjenestemottakere til å bli mest mulig selvhjulpen
• Endringsvillig og kan arbeide aktivt for å nyttiggjøre aktuell velferds og omsorgsteknologi
• Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
• Fleksibel mht. arbeidstid, oppgaver og arbeidssteder
• Evne til å arbeide selvstendig og i team
• Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet

Personlig egnethet vektlegges.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte.

For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med Eva Karin Lågøen Hjetland på telefon 38382000.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju.

Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 29.07.17

Elektronisk søknadsskjema: