Søk - Innhold
Søk - Nettlenker
Search - JEvents
Search - ZOO

Hjelpepleier/ helsefagarbeider/ omsorgsfagarbeider - ledige stillinger ved hjemmebaserte tjenester sone Vanse

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

Ved enhet for hjemmetjenester sone Vanse har vi ledig følgende stillinger:

• Vikariat 50 % stilling, dagtid i hjemmehjelpstjenesten, med kombinert oppdrag fra praktisk bistand og hjemmesykepleie.

• Fast 65 % stilling i hjemmehjelpstjenesten der deler av stillingen (ca 15 %) vil være i hjemmesykepleien. Dette innebærer at arbeidstaker jobber dagtid i hjemmehjelpen med kombinert oppdrag fra praktisk bistand og hjemmesykepleie – samt jobber hver 3 helg i hjemmesykepleien.

Tiltredelse snarest eller etter nærmere avtale.

Arbeid hver 3 helg.

Ved rekruttering internt i enheten vil andre stillinger kunne bli ledige. Søkere kan derfor, etter en konkret vurdering, bli tilbudt andre stillinger ved enheten.

Vi kan tilby:
• Tverrfaglig samarbeid
• Kompetanseheving
• Et friskt, spenstig og motiverende arbeidsmiljø
• Gode kollegaer, og positive, dyktige medarbeidere
• Mange faglige utfordringer

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:
• Autorisasjon som hjelpepleier/ helsefagarbeider eller omsorgsarbeider
• Legemiddelhåndteringsbevis/ kvalifisert til å ta dette
• Gyldig sertifikat på personbil
• Arbeidserfaring/ praksis fra arbeid med hjemmetjenesten er ønskelig.
• Fokus på ressurser hos brukere og evne til å motivere og inspirere tjenestemottakere til å bli mest mulig selvhjulpen
• Endringsvillig og kan arbeide aktivt for å nyttiggjøre aktuell velferds og omsorgsteknologi
• Gode ferdigheter innen samarbeid og kommunikasjon med brukere, pårørende, kolleger og andre samarbeidspartnere
• Fleksibel mht. arbeidstid, oppgaver og arbeidssteder
• Evne til å arbeide selvstendig og i team
• Bevisst forhold til egen innvirkning på arbeidsmiljøet
• Egen bil må disponeres ved hjemmehjelp

Personlig egnethet vektlegges.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Farsund kommune har innført røykfri arbeidstid for alle sine ansatte.

For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med Eva Karin Lågøen Hjetland på telefon 38382000

Søkere oppfordres til å søke elektronisk.

Dokumentasjon på autorisasjon, utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 12.08.17

Elektronisk søknadsskjema: