Søk - Innhold
Search - ZOO

Arkivmedarbeider - 100% fast stilling

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

Ved dokumentsenteret i Farsund kommune, enhet fellestjenester, har vi ledig 100% fast stilling som arkivmedarbeider. Tiltredelse snarest.

Dokumentsenteret har overordnet arkivansvar i kommunen.
I daglig drift anvendes pr. i dag sak- og arkivsystemene ePhorte og Cosdoc.
I kommunens mange enheter anvendes flere ikt-systemer, og vår avdeling har rådgivningsoppgaver overfor disse. Samtlige systemer har mange brukere og dokumentomfanget er betydelig.
Dokumentsenteret er en viktig bidragsyter i ulike utviklingsoppgaver innenfor digitalisering av offentlig sektor.

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:

• Praksis innenfor arkivarbeid, helst innen offentlig forvaltning
• Gode ferdigheter i bruk av dataverktøy, og god forståelse og interesse for ikt-systemer
• Det er en fordel om du har kjennskap til sak- og arkivsystemer
• God muntlig og skriftlig fremstillingsevne og evne til å veilede andre
• Fleksibilitet, nøyaktighet og gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
• Evne til å arbeide selvstendig i et hektisk miljø
Det legges betydelig vekt på personlig egnethet.

Arbeidet består hovedsak av postregistering, kontrollrutiner for dokumenter, og oppfølging av saksbehandlere som er brukere av sak- og arkivsystemene.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med Jorunn Litland på tlf 38 38 20 06.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk.

Dokumentasjon på utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 22.09.17

Elektronisk søknadsskjema: