Søk - Innhold
Søk - Nettlenker
Search - JEvents
Search - ZOO

Badebetjent/ sikkerhetsvakt offentlig svømming - vikariat 40,20% stilling - Listahallen

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

Badebetjent/ sikkerhetsvakt offentlig svømming

Ved enhet for bygg og eiendom har vi ledig et vikariat i 40,20% stilling som badebetjent/ sikkerhetsvakt ved offentlig svømming i Listahallen. (Lønnsprosent er 36,18% pga av avkortet skoleår). Tiltredelse snarest, varighet t.o.m. 31.05.18.

Stillingen innebærer jobb på ettermiddag: mandag – onsdag – fredag – lørdag.

Vi søker etter en person med følgende kvalifikasjoner:
• Ansettelse/ tiltredelse forutsetter godkjent sikkerhetskurs (kurs kan tilbys av kommunen)
• Gode svømmeferdigheter og trygg i vann
• Rolig i stressede situasjoner
• Gode samarbeidsevner
• Interesse for å jobbe i svømmehall
Personlige egenskaper vektlegges.

Ved ansettelse må det fremlegges godkjent politiattest.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Interne søkere kan ha fortrinnsrett. For nærmere informasjon om stillingen kan det tas kontakt med hallansvarlig Sigurd Olsen, mob. 93266570.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk.

Dokumentasjon på utdanning og praksis med mer medbringes ved innkalling til intervju. Søkere kan bli offentliggjort (offentlig søkerliste).

Søknadsfrist: 23.11.17

Elektronisk søknadsskjema: