Søk - Innhold
Søk - Nettlenker
Search - JEvents
Search - ZOO

Kursinvitasjon til et kommunikasjonskurs for småbarnspar

Publisert . Sist endret . i kategorien Siste nytt

Velkommen til kurset: Gleder i travle hverdager!
Kommunikasjonskurs for småbarnspar.

Gleder i hverdagenDet er en stor glede å kunne invitere dere til Gleder i travle hverdager; et kommunikasjonskurs for småbarns par.

Kurset blir fordelt over to kvelder: Torsdag 12 april (del 1) og torsdag 19 april (del 2) 2018
kl.18:00- 21:00 på helsestasjonen i Farsund.

Kursholdere: Siri Moseid og Ernst Olaf Torjussen. Begge er sertifiserte kursholder i Gleder i travle hverdager i Level-Samliv. Level-Samliv er en livssynsnøytral organisasjon, med hovedfokus på hjelp kommunikasjon i relasjoner på ulike stadier i livet.

Livet kan være heseblesende som småbarnsforeldre. Uavhengig av om vi kommuniserer godt eller ei med hverandre, er det alltid fint å prioritere tid for samtale og få noen verktøy som kan gjøre oss som foreldre enda bedre. Har foreldrene det godt, har ofte barna også det.
Disse temaene vil tas opp i løpet av de to kveldene:
1. Gleder i hverdagen
2. Hva er vi gode på og hva kan vi bli bedre på?
3. Kommunikasjonens muligheter
4. De følelsesmessige bånd vi knytter
5. Verktøy til å håndtere forskjeller, motsetninger og konflikter
6. Hvordan ser fremtiden ut som kjærester og foreldre?

Kurset koster i utgangspunktet kun kr.550,- pr par. Men kommunene og Buf.dir sponser dette, slik at dere betaler kr.200,- pr par. (Betaling skjer første kurskveld) Dette inkluderer kursmateriell, undervisning, mat og litt frukt underveis.

Påmelding skjer innen 9. april til Siri Moseid på tlf nr 91530659. Si fra om det er noe vi må ta hensyn til med tanke på servering.