Program for Kaperdagene 2018

Kaperdagene 2018 er fylt til randen av super underholdning for liten og stor! Kom til Farsund for å oppleve skjærgårdsidyll, fantastisk musikk, Kapernatt med Kapersjøslag og festlige aktiviteter fra 11.–17. juli!
Vi håper du har lyst til å bli med på Kaperdagene i Farsund. Alt ligger til rette for at det blir deilige dager i byen vår – Velkommen! Følg med på Facebook @Kaperdagene i Farsund for å få mer info om alle arrangementene.

PROGRAM FOR KAPERDAGENE 2018:

Onsdag 11. juli

1800: Kaperonsdag med Oakland og Det Betales! C.c. 300,-