• Hjem
  • Om oss
  • Nyhetsarkiv

UNICEF søker barn og ungdommer mellom 12 og 15 år til å delta på Nordisk Barneforum i København

I forbindelse med barnerettighetenes 30-årsjubileum skal det i januar 2020 avholdes Nordisk Barneforum i København i regi av Nordisk Ministerråd, det danske Sosial- og Innenriksdepartementet og UNICEF i de nordiske landene. UNICEF Norge har blitt forespurt å rekruttere 5 - 10 delegater i alderen 12-15 år, som skal reise til København for å representere Norge.
Nordisk Barneforum skal være en plattform hvor barn og unges stemmer skal bli hørt og tatt på alvor. Hver nasjonale gruppe av barn og unge skal komme med sine innspill til en felles resolusjon om oppvekstvilkår i Norden, delta på Nordisk Barneforum i København og sammen lage en plan for hvordan de kan bidra til å sette resolusjonen ut i livet.

Er dette noe du har lyst til, er det bare å søke om å få bli en av de norske deltagerne.

NB! Kort frist, du må søke innen 15. oktober. Se vedlegg for mer informasjon.

pdfInvitasjon til Nordisk Barneforum

pdfEngelsk utfyllende invitasjon