Har du flyttet til Farsund kommune i 2019?

Kontaktinformasjon for velkomstpakken:

Enhet for kultur og idrett.

Du skal ha fått et velkomstbrev fra kommunen, slik at du kan hente en velkomstpakke på servicekontoret på Husan. Hvis du ikke har fått brev, er du velkommen til å hente pakken din hos oss likevel. Kom til servicekontoret og oppgi navnet ditt. I velkomstpakken får du kart og ulike brosjyrer om kommunen, i tillegg til noen andre velkomstgaver vi håper du vil like.
Har du flyttet hit tidligere i 2019 og allerede hentet kart, må du gjerne komme innom og hente den nye velkomstpakken vår i tillegg.
Velkommen til oss!