Faktura for kommunale avgifter

Faktura for kommunale avgifter er nå på vei ut til våre kunder.

Noen har allerede fått disse inn i nettbanken. Du velger selv om du vil betale den i nettbanken.
De som mottar via post vil sannsynligvis motta neste uke.

Vi anbefaler at du leser fakturainformasjon som er tilgjengelig på hjemmesiden før du tar kontakt med kommunen.

Har du spørsmål du ikke her får svar på, er du velkommen til å kontakte oss på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller du kan ringe vårt sentralbord på telefon 38 38 20 00.