Skriftstørrelse

Hopp til her

Invitasjon til mulighetsmøte "Slik kan ditt firma tjene på E39"

Fra Listerrådet har det kommet følgende invitasjon:

"INVITASJON

Slik kan ditt firma tjene på E 39

Anleggsperioden for E 39 gir enorme muligheter til å levere varer og tjenester. Bedrifter inviteres til mulighetsmøte på Rosfjord Hotell mandag 21. oktober kl. 09.00.

I løpet av noen år vil det være bygging på fem anlegg mellom Kristiansand og Ålgård. Da vil det være mellom fire og fem tusen som jobber direkte på anleggene. Trolig mellom ti og tolv tusen som indirekte vil være tilknyttet prosjektene.

De økonomiske dimensjonene på den samla anleggsaktiviteten er stor. Erfaringen er at omtrent 30 prosent av verdiskapningen skjer lokalt. Dette blir tema for den første delen av møtet som begynner klokken 0900, og avsluttes med felles lunsj kl 1200.

Er du entreprenør, driver innen reiseliv, renhold, transport eller annen tjenesteyting, er du velkommen til å få en informasjon om hvilke muligheter denne anleggsfasen kan by på. Temaene for innledningene er mellom anna:

• Hva er status for E39
• Hvilke kontrakter kommer
• Hvordan gjøres anskaffelsene
• Hvordan bør lokalt/regionalt næringsliv posisjonere seg

Av praktiske grunner må vi be om individuell påmelding innen torsdag 17. oktober.

Påmelding sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Etter lunsj er temaet for møtet utfordringer knyttet til plan- og endringsarbeid under anleggsfasen. Oppmerksomheten vil også bli rettet mot nytteverdi og ringvirkninger. Målgruppen er her først og fremst offentlig sektor.

Viser også til vår hjemmeside www.listersamarbeidet.no"

Her er invitasjonen i pdf-format: pdfInvitasjonListerrådet.pdf 

 

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 1003
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn