Viktig informasjon fra NAV Lister

Etter sentrale instrukser jobber de fleste ansatte ved NAV kontorene i Lister hjemmefra. Alle ansatte har mobile løsninger og vil kunne jobbe hjemmefra. All møtevirksomhet som ikke er strengt tatt nødvendig blir avlyst fra og med i dag. Instruksen gjelder foreløpig for 12.mars til 15. april men vi vurderer situasjonen fortløpende. Kontorene i Lister har vanlige åpningstider for drop in- men vi anmoder om at folk henvender seg via www.nav.no eller til telefon 55 55 33 33.

Bente Haugland
NAV Lister