Korona i Farsund

De nye nasjonale rådene for begrensing av koronasmitte som ble offentliggjort i dag medfører store endringer i servicetilbudet fra Farsund kommune.

STATUS I KOMMUNEN NÅ (pr 12.3.2020):

Smittede: 8
Testede: 40

SKOLER OG BARNEHAGER STENGES

Stenging av skoler og barnehager fra og med klokken 18:00 i dag og frem til 26. mars vil nødvendigvis får store konsekvenser. Det vil lages nå løsninger for barnepass av barn opp til 4. klasse (i tråd med det vi praktiserer i SFO) for kritisk bemanning. Vi kommer tilbake med mer informasjon om tid og sted for tilbudet. Det samme gjelder barn med bestemte utfordringer. Her vurderes sakene individuelt og fortløpende.
Øvrige foresatte må først og fremst selv søke løsninger for barnepass.

RÅDHUSET STENGES

Fra og med fredag 13. mars er rådhuset Husan stengt for publikum. Ta kontakt med kommunen via telefon 38 38 20 00 eller via mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi besvarer alle henvendelser som før, og vårt sentralbord er åpent fra kl 08.00 til kl 15.00 mandag til fredag.
Møtevirksomhet er begrenset til kun helt nødvendige møter. Det innebærer at ansatte på rådhuset fortsatt ta imot personer det er gjort nødvendige avtaler med.

BIBLIOTEKET STENGES

Biblioteket er (på lik linje med kulturinstitusjoner ellers) stengt for publikum fra kl 18.00 i dag.

ÅRSMØTER MÅ AVLYSES

Det skal ikke avholdes årsmøter eller andre større møter.
Vi tolker de nye restriksjonene som et forsamlingsforbud.

BEGRAVELSER

Den norske kirke opplyser at begravelser kan avholdes med 50 besøkende og med hygienetiltak.

INFORMASJONSANSVARLIG

Øystein Mikalsen er midlertidig løst fra sine oppgaver på Frivilligsentralen og satt inn som informasjonsansvarlig i kommunen. Han kan kontaktes på telefon 909 77 021, eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.