Egenregistrering av karantene - publisert 23.3.2020 kl. 14:45

Egenregistrering av karantene

Da er skjemaet for egenregistrering av karantene klart. Følg linken og fyll inn etterspurt informasjon.

Meld fra om du er i karantene!

Farsund kommune trenger en oversikt over hvem som er i karantene. Ved å besvare spørsmålene i dette skjemaet hjelper du oss med dette arbeidet. Opplysningene behandles selvsagt konfidensielt. Har du spørsmål kan du ringe 90 60 87 18 mellom klokken 08:00 og 15:00. Alle som er i karantene som følge av de nasjonale retningslinjene fra Folkehelseinstituttet, bes melde fra til kommunen. Vi ønsker denne informasjonen for å kartlegge behovet for nødvendige helsetiltak. Rapporteringen vil bli slettet etter situasjonen med pandemi er over.