Avfallsmottaket på Skjolnes holder åpent onsdag 1. april

Åpent på Skjolnes 1. april

Avfallsmottaket på Skjolnes holder åpent onsdag den 1. april fra kl. 11.00 til kl. 18.00 for levering av privat avfall. Merk tiden.

Næringsdrivende bes unngå levering i samme tidsrom.

Ved større ryddeprosjekter, oppussing, bygging & rivning etc. henviser vi til våre lokale bedrifter med containerutleie.

Personer i hjemmekarantene eller med symptomer på luftveisinfeksjon har ikke adgang til mottakene.

Det blir begrensning på antall samtidige biler inne på anleggene. Følg anvisning fra betjeningen. Barn må bli sittende i bilen.

Vi tar for tiden ikke imot kontanter. På Skjolnes er det betaling med Vipps.

Følg med på kommunens nettsider for opplysning om neste åpningstidspunkt. Det blir fortsatt begrensninger i åpningstidene.