Oppheving av hytteforbudet

Hytteforbudet er opphevet

Farsund kommune forholder seg til at hytteforbudet nå er opphevet.
Det vil etter den 20. april ikke lenger være straffbart å overnatte på hytta, men det er fortsatt en nasjonal anbefaling å unngå fritidsreiser.
Vi legger til grunn at helseminister Bent Høie definerer en hyttetur som en «unødvendige fritidsreise» hvis hytta ligger i en annen bo- og arbeidsmarkedsregion enn der man bor og oppholder seg til daglig.

Dersom man velger å ta hytta i bruk, og det er lenge siden den var besøkt, anbefales det å gjøre noen enkle tiltak for å unngå oppblomstring av legionella i vannforsyningssystemet, der det er innlagt vann. Se nedenstående link.