Opplag Bugdøy

Bugdøy

Farsund havn legger 5 biltransportskip i opplag ved opplagsstedet i Bugdøy. Skipet legges i opplag som en følge av koronakrisen ettersom markedet for biltransport er blitt borte. Skipene tilhører det norske rederiet Wilhelmsen og er en del av den samme flåten som legges i opplag i Rosfjorden. Farsund Chartering er agent for rederiet. Opplagene er i tett samarbeid mellom Farsund og Lyngdal Havnevesen.

Skipene vil ankomme fortløpende de nærmeste ukene og de 2 første allerede søndag 26.04.

Skipene har foreløpig signalisert opplagstid til oktober 2020, men kornakrisens utvikling kan medfører endringer i dette.

Arnt Abrahamsen
Ordfører og leder av havnestyret