• Hjem
  • Om oss
  • Nyhetsarkiv

Helsestasjonen/familiesenteret åpner opp driften igjen, velkommen til avtalt time

Bilde av barn. Foto: DDV
  • Vi ønsker at Helsestasjonen/familiesenteret skal være en trygg plass å besøke. Vi har stort fokus på hygiene og vil derfor måtte holde noe avstand der det er mulig.
  • Barn og foreldre som er syke, har symptomer på sykdom eller er i karantene skal ikke komme på helsestasjonen/familiesenteret.
  • Barn skal kun følges av en foresatt og søsken skal ikke være med.
  • For å begrense personer på venterommet i disse tider er det viktig at dere møter presis til oppsatt tid og helst gir beskjed dersom dere er forsinket.
  • Hjemmebesøk av jordmor og helsesykepleier etter fødsel, erstattes med konsultasjoner på helsestasjonen.
  • Gruppekonsultasjoner erstattes av individuelle konsultasjoner.
Har dere spørsmål eller er bekymret for barn eller barns helse ring oss gjerne via Farsund kommunes servicekontor på 38 38 20 00.

Helsesykepleierne, helsestasjonslegen og familiekonsulentene ved Farsund helsestasjon/familiesenter