Hørselskontakten åpner igjen

Hørselskontakten i Farsund

Fra onsdag 29/4 vil kommunal hørselskontakt igjen begynne å ta i mot innbyggere som er i behov av hjelp til sine høreapparat.
Pga. pågående COVID-19 epidemi, vil det kun være mulig med timebestilling, IKKE drop-in. Det er kun mulig med 1:1 konsultasjoner.
For timeavtale ring kommunal hørselskontakt, Edel Charlotte Holmen, på tlf. 477 15 417 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du vil da få beskjed hvor og når du kan møte.
Det er viktig at du som møter ikke har luftveissymptomer eller er syk. Minner også om viktighet med riktig håndhygiene både før og etter konsultasjon, samt holde avstand.