Viktig koronainformasjon til skjenke- og serveringssteder

Servering

Kommunen ønsker å veilede om smittevern overfor alle som driver med servering og skjenking får felles smitteverninfo.
Dessverre har vi ikke fått noen veileder for skjenking ennå. Vi håper den kommer snart.
Inntil videre har vi følgende beskjed til dere alle som driver med servering og skjenking:

Det er ingen formelle hindre for å åpne serverings- og skjenkesteder nå. Men det er svært viktig at hver og en av dere har gjort gode vurderinger og innført de påkrevde smittevernstiltak. I vedlagte veileder finner dere den nødvendige informasjonen for å utføre dette. Hver aktør bes ta denne veilederen i bruk umiddelbart.
Kommunen forsøker å veilede samlet i dette så langt det lar seg gjøre.
For at vi skal få dette til, må hver aktør melde fra til kommunen om at dere starter opp.
Slik melding kan sendes til beredskapskoordinator Anja Pettersen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller til Leann Bell Martinsen miljørettet helsevern, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Det er viktig at vi kan formidle rett informasjon og effektivt veiledning.
Vi forventer at veileder for skjenkesteder og hoteller kommer i løpet av uken.
Og vil om få dager komme med mer informasjon til dere.
Vi håper vi kan få til et samlet møte. Hvis ikke løses dette via mail.