Leie av kommunale bygg og utendørsområder til arrangement

Farsund kommuen forholder seg til gjeldende retninglinjer for arrangementer og det vises i den forbindelse til Fhi sine sider om hva som er tillatt og ikke.

I dag kan en samles inntil 50 personer ved arrangement både inne og ute, fra 15. juni vil sannsynligvis tallene endres til inntil 200 personer.

Farsund kommune har ikke åpnet opp for utleie i forbindelse med arrangementer på Ekko, Shadow, Torvet, Paradisbukta, Parken, Varbak og Selvaagparken da det på disse stedene kan være vankselig å avgrense og være sikker på at en overholder dagens regler for smittevernstiltak. Borggården kan leies ut for inntil 50 personer fordi den er enkel å avgrense, det samme gjelder Svendsviga og Laundal.

Innendørs leier vi ut lokaler på Husan, Herredshuset og Flipside for inntil 50 personer.

Ny avklaring vil komme den 30.06.20.