Videreføring av eksisterende åpningstid for skolene og SFO

Farsund kommune fortsetter fram til skoleferien med samme skoletid og tilnærmet samme organisering i skolene som nå.

Det kommer ny smitteveileder fredag 29.05. Skolene vil bruke neste uke, altså uke 23, til å sette seg inn i den nye veilederen og det vil nok bli noe lemping på tiltak med bakgrunn i disse.

I forhold til SFO kommer vi som tidligere varslet til å fortsette med nåværende åpningstid fram til skoleslutt med bakgrunn i smitteverntiltakene.
I forhold til skoleskyss er det gitt signaler om at det også her kommer lempinger som gjør det enklere å organisere denne.