Smitteverninformasjon for deg som er turist i Farsund

Myndighetene har åpnet opp for at du kan dra på ferie- og fritidsreiser i Norge, og vi ønsker deg velkommen til Farsund!

Grunnleggende regler for smittevern:

De tre grunnleggende reglene/prinsippene for smittevern som Folkehelseinstituttet (FHI) nå legger til grunn er:

• Syke personer skal holde seg hjemme
  • God hygiene
  • Redusert kontakt mellom personer: Hold minst 1 meter avstand til andre enn dine nærmeste

Koronatesting i Farsund

• Har du fastlege i Farsund kommune kontakter du din fastlege for koronatesting.
  • Er du turist eller tilreisende til Farsund uten fastlege her, og mistenker at du er smittet av koronaviruset kontakter du legevakt ved å ringe Legevakttelefonen 116117. Legevakttelefonen går via Legevaktsentralen ved Sørlandets sykehus Flekkefjord. De vil sørge for at du får en avtale med lege ved Farsund legevakt, eller du blir kontaktet av vakthavende lege direkte pr. telefon.

Legevakten har eget lokale ved Farsund omsorgssenter, Livdekrona 62 i Farsund

Pasienter som trenger øyeblikkelig hjelp må ringe nødnummer 113.

VELKOMMEN TIL FARSUND - EN TRYGG FERIEBY