TV-aksjonen 2020 - Sånn kan du gi, så enkelt og så viktig!

Bli bøssebærerHer kan du se hvor enkelt det er å gi til årets TV-aksjon!

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=K50ypXH-bZ4&feature=youtu.be

Både å opprette sin egen bøsse og å gi kan gjøres på: https://blimed.no/

Bli med!

Årets tema

TV-aksjonen NRK 2020 går til WWF, Verdens naturfonds arbeid for å bekjempe plast i havet.

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer både dyr og mennesker. Med midler fra TV-aksjonen skal organisasjonen ta tak i problemet med roten, og starter der problemet er størst: i Sørøst-Asia og landene Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand.
WWF vil etablere og forbedre eksisterende avfallssystemer for mer enn 900 000 mennesker. I samarbeid med lokalbefolkning, myndigheter og næringsliv vil de redusere utslipp av plast til elver og hav med 7000 tonn årlig. WWF skal samle inn og resirkulere søppel som i dag ender opp i naturen, redusere bruken av unødvendig plast og jobbe for at beslutningstakere forplikter seg til å nå WWFs mål om null plast på avveie i 2030. (blimed.no).

Hva du kan gjøre:

Registrer deg

•Registrer deg som bøssebærer på blimed.no.
Din digitale bøsse blir da automatisk opprettet på spleis.no.
•Gjør gjerne bøssa di personlig, ved å endre bilde og tekst.
•Del så den digitale bøssa i nettverket ditt.

Hvordan samle inn penger?

•Måten du samler inn inn penger på er å dele lenken til bøssen din på sosiale medier, e-post, SMS og ved å snakke med nettverket ditt og oppfordre til å gi penger i din digitale bøsse.
•Det er mulig å betale med Vipps eller bankkort.
•Det finnes flere givermuligheter, se mer om disse her.

Er dere flere som ønsker å dele ei bøsse? Venner, familier, lag, foreninger osv. kan også opprette sine bøsser og samle inn på disse.