Skriftstørrelse

Meld deg som frivillig

Farsund kommune har fått massiv respons etter vi gikk ut og ba frivillge om å melde seg. Den midlertidige luftveis-legevakten var operativ fra tirsdag 17. mars 2020, og vil trenge mye tilgjengelig bemanning. Nå trenger vi hjelp til driftsfasen, som kan bli lang og ressurskrevende.

Utfordringen vår er at ingen vet hvor stor pågangen blir, derfor er det viktig å ha nok personell for "worst case", sier kommuneoverlege Ann-Margreth Haaland. 

De som melder seg blir kanskje ikke satt i arbeid umiddelbart, men hvis tallet på smittede øker er det viktig å ha lister over personell klart. Ettersom legevakten skal være operativ døgnet rundt, og trolig i lang tid fremover må vi ha nok av folk.

Vil du melde deg til tjeneste kan du sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og oppgi følgende:

  • navn, fødselsår
  • yrkesbakgrunn / utdannelse
  • mobiltelefon
  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss