Barnehager og skoler tilbake på "vanlig gult nivå" i uke 48

Gult_nivå.jpg

På mandag går barnehager og skoler tilbake til drift på tilnærmet samme måte som vi har gjort tidligere i høst. Dette betinger selvsagt at vi ikke får noen «ubehagelige» overraskelser i løpet av helga.

"Vanlig GULT nivå" medfører ordinære åpningstider i barnehage og SFO fra starten av neste uke.
I skole legger vi opp til å ta i bruk spesialrom og kan blande noe mer i friminuttene innenfor reglene for gult nivå. For barnehagene medfører det at man går tilbake til ordningen med formiddags- og ettermiddagskohorter.

Vanlig GULT nivå forutsetter at vi har godt fokus på kohorter, avstand og smittevernstiltak. Les mer om "trafikklysmodellen" her:

Kulturskolen legger også opp til drift som før siste smitteutbrudd. For mer informasjon - se kulturskolens Facebook-side.

Musikkorpsene gis tilgang til å ta opp igjen øvingene i skolens lokaler med de føringer som følger for denne aktiviteten.

Tor Magnus Knutsen, skolefaglig rådgiver