Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Nå er vi «HELT MED» i Farsund kommune.

Publisert
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
HELT MED

HELT MED er en modell for å skaffe jobb til mennesker med utviklingshemming i det ordinære arbeidsliv.

Farsund kommune har som mål at utviklingshemmede skal få samme muligheter som andre til deltakelse i arbeidslivet og velge blant jobber de er interesserte i. Deltakelse i arbeidslivet bidrar til at personer med utviklingshemming opplever å være inkludert og deltakende i samfunnet, på lik linje med andre arbeidstakere. Å jobbe gir også opplevelse av å kunne være betydningsfull og til nytte for andre og det skaper nye sosiale nettverk.

Og nå er vi endelig i gang!

Farsund kommune lyser nå ut 3 HELT MED stillinger som utviklingshemmede kan søke på. En stilling er ved Farsund Omsorgssenter, en ved Listaheimen og en på Husan (rådhuset). Stillingene kan søkes av personer med utviklingshemming som mottar uføretrygd.

Etter at man har søkt stilling kan man bli kalt inn til intervju, på samme måte som ellers i arbeidslivet. Søkeren kan ha med ledsager på intervjuet dersom man ønsker det. Den som anses best kvalifisert for stillingen tilbys en praksisperiode på en måned, før det vurderes fast ansettelse. I praksisperioden vi søkeren få tilrettelagt opplæring og veiledning i forhold til oppgavene som ligger i stillingen. Deretter skrives det arbeidsavtale mellom den ansatte og Farsund kommune. De som ansettes gjennom ordningen fortsetter å motta uføretrygd, men mottar i tillegg lønn fra arbeidsgiver. Lønn vil normalt være 20% av tariff.

Nå er det viktig at vi får gode søkere til stillingene. Vi ber derfor om at dere som leser dette hjelper oss med å gjøre utlysningene kjent for personer dere tenker kan være søkere til stillingene, - eller til andre som dere tror kan kjenne til aktuelle søkere. Oversikt over de ledige stillinger legges ut torsdag 18.03 på https://heltmed.no/ledige-stillinger. Søknadsfrist er 11.04.

  • Skjema
  • Tjenestebeskrivelser
  • Dokumenter
  • Lenker