Gjerding på Einarsnes

Fylkesmannen setter i gang beiting med storfe, sau og geit på Einarsnes. Se vedlagte kart som viser hvor det gjerdes. Det settes opp porter og klyv som vist på kartet.

pdfKart_Einarsnes_-_gjerde.pdf

Målet med tiltaket er å bekjempe gyvel og gjengroing og forvalte kystlyngheia.

Dersom det viser seg at det er ønske om flere porter / klyv vil dette vurderes opp mot dyreholdet .
For spørsmål ta kontakt med Farsund kommune, Britt-Mari Langerud på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vakttelefoner