Hjemmetjenester sone Livdekrona | Farsund

Postnummer:
Poststed:
Farsund

Velkommen til den nye luftveislegevakten i Alcoaparken i Farsund. Dette midlertidige tilbudet er opprettet for å skille pasienter med luftveisplager og mulig koronasmitte fra de andre pasientene som trenger legevakthjelp. Luftveisplager til Farsund, øvrige plager til Flekkefjord legevakt.

Alle pasienter må gjøre en avtale før de kommer. I kontortiden må du ringe til fastlegen. På kveld og i helg må du ringe legevakten på 116117. Folk som dukker opp uanmeldt i Alcoaparken blir bedt om å komme tilbake når de har fått time.

Det er godt skiltet både for de som kommer på RV43 fra Lyngdal og de som kommer vestfra på FV465.

Kart:

Kart - Alcoaparken