Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sommerles - forslag til lesing

Sommeles er nå godt i gang og vi har allerede 150 som leser. Til nå har dere lest 862 bøker som utgjør 87850 sider. Fantastisk!! Husk historien på nettsiden og nytt kodeord hver uke. Biblioteket anbefaler: 

Bilder

Fumbler
Emil og Sondre blir invitert på FIFA-turnering hos Magnus. Der handler det ikke bare om FIFA. Det handler om penger, og snart har Emil viklet seg inn i et nett av løgner og gjeld. Samtidig som gjelden vokser, vokser også følelser Emil ikke burde ha. Det handler om gaming, gruppepress og vennskap som blir satt på prøve.
Operasjon Ninja
en nyeste saken til Detektivbyrå nr. 2 kommer nærmest dalende ned fra himmelen - eller i alle fall ut fra et vindu i tredje etasje. En tyv har sneket seg inn i en kontorbygning og stjålet en sjelden japansk bokstøtte fra et rom med åpent vindu. Ingen vet hvem han er, hvor han kom fra eller hvor han ble av. Det er liten tvil om at dette er et oppdrag for Detektivbyrå nr. 2, for mystiske saker er som kjent Tiril, Oliver og Åttos spesialitet. Operasjon Ninja handler om en snikende drage, et fantombilde, elektrisk spenning - og selvsagt: ninjaer.
På samme lag
I Sunndal, en inneklemt bygd mellom høye fjell, grønne fotballbaner og fotballgale innbyggere kommer søstrene Ada og Andrine flyttende sammen med familien sin. Andrine er så god i fotball at hun får spille med guttelaget, men får like vel ikke være med på laget når de spiller mot erkefienden Rival. Lillesøster Ada er også fotballspiller og vil gjerne hjelpe søsteren, men hun skjønner ikke hvorfor det alltid må handle om fotball. Ada vil heller ha en hund. Historien er inspirert av livene til Ada og Andrine Hegerberg. Den handler om sterke jenter og fotball, men også om søsterskap, og om å tørre å stå opp for seg selv.
Rema
I denne nye mangainspirerte serien møter vi Tabby Simon, en uvanlig tenåringsjente. Tabbys far blir funnet død eter å ha undersøkt et tre det lekket blå tåke ut av. Det er bare Tabby som kan finne ut hva som har skjedd. Hun går ut om natten for å undersøke treet, da hun trer inn i en portal og havner i en annen, magisk verden. Der møter hun Philip, som kanskje kan hjelpe henne å løse gåten.
Tilbake
Lisa og superheltvennene hennes jobber fremdeles for å løse mysteriet i hjembyen Rosenhill, der barn forsvinner om natten. Dette er en fartsfylt fortelling om ei jente som tar saken i egne hender.
Turbo-Tim mener selv at han er helt super, selv om han er en helt gjennomsnittlig gutt. Tim spiller i bandet Død over amøbene sammen med kompisene. Det er stadig action og drama på Skole 38, og det gjelder å ikke bli tatt på fersken av fru Gudesen

Turbo-Tim mener selv at han er helt super, selv om han er en helt gjennomsnittlig gutt. Tim spiller i bandet Død over amøbene sammen med kompisene. Det er stadig action og drama på Skole 38, og det gjelder å ikke bli tatt på fersken av fru Gudesen

Sist oppdatert 20. juni 2022