Farsund legevakt (Luftveislegevakten)

Kårfinn

Hei, og velkommen til den nye luftveislegevakten i Alcoaparken i Farsund. Dette midlertidige tilbudet er opprettet for å skille pasienter med luftveisplager og mulig koronasmitte fra de andre pasientene som trenger legevakthjelp. Luftveisplager til Farsund, øvrige plager til Flekkefjord.

Alle pasienter må gjøre en avtale før de kommer. I kontortiden må du ringe til fastlegen. På kveld og i helg må du ringe legevakten på 116117. Folk som dukker opp uanmeldt i Alcoaparken blir bedt om å komme tilbake når de har fått time.

Det er godt skiltet både for de som kommer på RV43 fra Lyngdal og de som kommer vestfra på FV465.

På parkeringsplassen må du vente i bilen til pasientguiden har funnet navnet ditt på lista over inn-registrete pasienter. Deretter sitter du i bilen til pasientguiden kommer og følger deg dit du skal.

Vi er her for å gi deg den hjelpen du trenger. Sammen skal vi vinne kampen mot korona.

Kart:

Alcoaparken, Farsund - klikk på lenken for å få kart.

Video:

Klikk på lenken for å se en liten informasjonsfilm som er laget for pasienter som skal til luftveislegevakten i Farsund: