Skriftstørrelse

Hopp til her

Næringslivsdugnad for TV-aksjonen

TV-aksjonen 2018TV-aksjonskomiteen i Farsund arrangerte i dag, 15. oktober, Næringslivsdugnaden for å samle inn penger til årets TV-aksjon.

Søndag 21. oktober går årets TV-aksjon av stabelen, men allerede i dag fikk mange av kommunens bedrifter en oppringning fra et ringepanel med oppfordring om å støtte opp om aksjonen. Ringepanelet har bestått av leder for kommunekomiteen ordfører Arnt Abrahamsen, varaordfører Torrey Skeibrok og sokneprest Henning Huseby Jansen som sørget for å registere bedriftene som takket ja til å støtte opp om årets TV-aksjon.

Om din bedrift ikke har blitt oppringt av oss i dag er det fullt mulig å selv registrere ditt bidrag til TV-aksjonen på http://www.giverstafett.no/.
Inntektene i år går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende Norge. Mer om TV-aksjonen finner du på www.blimed.no.
  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 1003
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss