Servicekontoret har fått henvendelser fra fortvilede innbyggere som trenger hjelp til alt fra handling, snømåking, ved-henting, strøing og salting.

Dette er oppgaver kommunens ansatte ikke har anledning til å hjelpe publikum med. Derfor er det ekstra gledelig at Frivilligsentralen har stablet en «Vinterpatrulje» på beina - frivillige som har sagt seg villige til å spandere noen timer på fellesskapet og hjelpe de som trenger det. «Det er nettopp slike ting en frivilligsentral kan og bør organisere», sier Frivilligsentralens leder, Øystein Mikalsen.

Det er i skrivende stund 28 frivillige som har meldt seg, blant dem vår egen ordfører, Ingrid Williamsen. «Det er klart vi alle må bidra når siutasjonen er som den er», sier Williamsen og legger til at både hun og mannen hennes har meldt seg til tjeneste.

Det viktig at de som trenger hjelp kjenner sin besøkelsestid. Dette er ikke et tilbud til folk som strengt tatt kunne klart å måke veien sin selv. De frivillige må ikke oppleve at de blir utnyttet. Vi håper og tror at at hjelpen kommer de som trenger den mest til gode.

Kontakt oss på telefonnummer 476 62 478