Kjære innbyggere i Farsund

Nå nærmer jula seg med stormskritt, og jeg håper at julefreden senker seg for dere alle sammen.
I den forbindelse så ønsker jeg å sende dere en liten julehilsen.

Etter å ha vært ordfører i 2 måneder må jeg si at jeg stortrives i jobben min. Jeg er mektig imponert over alt som rører seg av positivitet i den vakre kommunen vår.
I Farsund så står frivillighet samhold og fellesskap sterkt, og jeg håper at dere alle får muligheten til å dele spesielle øyeblikk sammen med familie og venner.

La jula være ei tid for å sette pris på de små gledene, for å reflektere over året som har gått. For å se fremover mot det nye året med håp og optimisme

2023 har vært et år med en god del utfordringer for mange av våre innbyggere med høy rente, høye strømpriser, økte matpriser, vi er inne i en skikkelig dyrtid.
Det er det viktigere enn noen gang at vi tar vare på de små gledene hverdagen gir oss. Sammen er vi sterke, og sammen skal vi gå inn i 2024 med en optimisme om at det skal bli en lettere hverdag for alle som sliter. 

Det er mange jeg skulle takket for god innsats i året som er på hell, men jeg ønsker å trekke frem de som hjelper og ser et medmenneske som strever av ulike årsaker. Den varmen og støtten dere gir gjør at Farsund er rikere, ikke på penger, men som et varmere samfunn.
Jeg vil takke dere for det.

Nå skal vi lukke døren for 2023 , og åpne en ny dør og ønske 2024 velkommen.
Med dette ønsker jeg alle innbyggere i Farsund en fredfull jul og et veldig godt nyttår.

Med hilsen

Ingrid Merethe Williamsen
Ordfører 
Farsund Kommune